Seizoensmenu

 

MENU VANAF ZATERDAG 4 SEPTEMBER 2021

ENKELE SMAAKMAKERS

LIJNGEVANGEN ZEEBAARS ‘CEVICHE’
Groene gazpacho • krokante groentjes • handgerolde couscous
 

PIETERMAN
Paksoi • beukenzwam • Thaïse groene asperge • dashi bouillon • miso mousseline
 

WILDE EENDFILET
Rode biet • Beluga linzen • dooierzwam • gnocchi
 

SELECTIE GEAFFINEERDE KAASJES

Door kaasmeester Van Tricht Suppl. 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. 8,00

Suggestie : Glas Blandy’s Madeira 5 años 8,50
 

YOGHURT
Passievrucht • citroen • basilicum


  SEIZOENSMENU 4 GANGEN

€ 60,00 - € 85,00 met 3 passende wijnen
€ 60,00 - € 100,00 met 3 fijn geselecteerde wijnen


Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, bepaalde diëten, zwangerschap 
of andere eetgewoontes door te geven.

 Onze openingsuren

Keuken open van 12u – 13h30 en van 19u – 20u30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen




Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site