Seizoensmenu

MENU VANAF 18 FEBRUARI 2023

ENKELE SMAAKMAKERS

GEROOKTE OOSTERSCHELDE PALING GELAKT
Venkel • Komkommer • Quinoa

NOORSE SKREI
Handgepelde Grijze Noordzee Garnaal • Spitskool • Aardappel • Karnemelk
Supplement ‘Royal Belgian Caviar’ € 25,00 / 10 gr

HOLSTEIN RUNDSFILET
Wortel • Spruitjes • Sjalot

SELECTIE GEAFFINEERDE KAASJES
Kaasmeester Van Tricht Suppl. 15,00
Assortiment Kaas i.p.v. dessert Suppl. 10,00

YOGHURT
Witte Chocolade • Passievrucht • Basilicum


SEIZOENSMENU 4 GANGEN

 65,00 - 95,00 met 3 passende wijnen
65,00 - 115,00 met 3 fijn geselecteerde wijnen


Wij kunnen enkel rekening houden met levensbedreigende allergieën en/of dieetwensen die 24 uur op voorhand werden doorgeven.
Indien dit niet gemeld werd, kunnen wij hier geen rekening mee houden. Alvast bedankt voor uw begrip.
Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits een supplement.

 

Onze openingsuren

Keuken open van 12u – 13h30 en van 19u – 20u30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen




Back to Top
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken