Seizoensmenu

MENU VANAF 19.06.2020

ENKELE SMAAKMAKERS

NIEROOGKREEFT
Tomaat • gazpacho • basilicum
 

CATCH OF THE DAY
Kokkels • jonge prei • lamsoor
Suppl. Royal Belgium Kaviaar Gold 10 gr - € 20,00
 

IBERICO BELOTTA
Aubergine • jonge wortel •  courgette • dooierzwam
Handgerolde couscous m’hamsa


SELECTIE GEAFFINEERDE KAASJES
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 8,00

Suggestie : Glas Blandy’s Madeira 5 años € 8,50

KERS - CHOCOLADE
Pistache


 € 55,00 - € 78,00 met 3 passende wijnen
€ 55,00 - € 95,00 met 3 fijn geselecteerde wijnen


Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, bepaalde diëten, zwangerschap 
of andere eetgewoontes door te geven.

 ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30 zaterdagavond vanaf 19h30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen




Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site