Seizoensmenu
MENU VANAF 3.10.2020
ENKELE SMAAKMAKERS
GANZENLEVER • GEROOKTE PALING
Rode biet
SINT - JACOBSVRUCHT “DIEPPE”
Schorseneer • mimolette • sherry
PATRIJS
Fregola sarda • bospaddestoelen • witloof
SELECTIE GEAFFINEERDE KAASJES
Door kaasmeester Callebaut Suppl. € 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 8,00
Suggestie : Glas Blandy’s Madeira 5 años € 8,50
APPEL
Hazelnoot • pralinè
Suggestie : glas 2007 De Luca Gocce del Conte Genoino Passito Rosso € 10,00
Italië - Montepulciano d’Abruzzo
€ 58,00 - € 81,00 met 3 passende wijnen
€ 58,00 - € 98,00 met 3 fijn geselecteerde wijnen
Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, bepaalde diëten, zwangerschap
of andere eetgewoontes door te geven.
ONZE OPENINGSUREN
Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30 zaterdagavond vanaf 19h30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen