Seizoensmenu

MENU vanaf 16 augusuts
 

ENKELE SMAAKMAKERS
 

GRIJZE NOORDZEEGARNAAL
Tomaat • komkommer • bouillon tomaat
 

PIETERMAN
Erwt • zilte groentjes • fideua • chorizo • zee-egel saus


HOLSTEIN DUNNE LENDE DUBBEL DOEL
Courgette • aubergine • dooierzwam • fetta • gerookte krielaardappel
Basilicumolie


SELECTIE GEAFFINEERDE KAASJES
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 8,00

Suggestie : Glas Blandy’s Madeira 5 años € 8,50

FRAMBOOS
Yoghurt • Vanille


Seizoensmenu 4 gangen

€ 55,00 - € 75,00 met 3 passende wijnen
€ 55,00 - € 95,00 met 3 fijn geselecteerde wijnen


3 gangen lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of bordje kaas of mokka en versnaperingen
€ 35,00 - € 50,00 met geselecteerde wijnen 


ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30 zaterdagavond vanaf 19h30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen




Back to Top
down vote accepted