Seizoensmenu

 Menu vanaf 22 februari

Enkele smaakmakers
 

Tartaar rund “West - Vlaams rood” – Krab
Hijiki - radijs - avocado - soja
 

Wijtingfilet “Vis van het jaar”
Spinazie - barbe di frati - zeekool - kokkels
 

Zwartpootkip
Zandwortel - beukenwortelzwam - dragon
 

Selectie geaffineerde kaasjes
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 8,00

Suggestie : Glas Blandy’s Madeira 5 años € 8,50
 

Chocolade
Mokka - Sinaasappel
Suggestie : Chambers Rosewood Vineyards Rutherglen € 9,00


Seizoensmenu 4 gangen

€ 55,00 -  € 75,00 met 3 passende wijnen
€ 55,00 - € 95,00 met 3 fijn geselecteerde wijnen


3 gangen lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of bordje kaas of mokka en versnaperingen
€ 35,00 - € 50,00 met geselecteerde wijnen 


ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30 zaterdagavond vanaf 19h30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen




Back to Top
down vote accepted