Seizoensmenu

 Menu vanaf vrijdagavond 11 januari 2019

Nieroogkreeft
Tartaar - koolrabi - romesco - schaaldierenjus

Zeebaars
Venkel - chorizo - basilicum - cardamomsaus

Kalfsfilet – Kalfszwezerik
witloof - roodlof - linzen - Charlotte aardappel - mosterdsla

Selectie geaffineerde kaasjes
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 8,00

Suggestie : Glas Blandy’s Madeira 5 años € 8,50

Chocolade
Suggestie : 2015 Beerenauslese cuvee Winzenkeller Andau € 9,00


Seizoensmenu 4 gangen

€ 55,00 -  € 75,00 met 3 passende wijnen
€ 55,00 - € 95,00 met 3 fijn geselecteerde wijnen


3 gangen lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of bordje kaas of mokka en versnaperingen
€ 35,00 - € 50,00 met geselecteerde wijnen 


ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30 zaterdagavond vanaf 19h30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen




Back to Top
down vote accepted