Seizoensmenu

ENKELE SMAAKMAKERS
 

WEST - VLAAMS ROOD • GEROOKTE GANZENLEVER
Groene boontjes • notensla • truffelcrème • rundsbouillon
Suppl. Verse wintertruffel € 10,00
 

ZEEBAARS LIJNGEVANGEN
Aardpeer • prei • blanke botersaus • citrus • haring kaviaar
 

MELKKALF DUNNE LENDE
Spruit • wortel • shiitaké • pomme Anna


SELECTIE GEAFFINEERDE KAASJES
Door kaasmeester Van Tricht Suppl. 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. 8,00
Suggestie : Glas  Blandy’s Madeira 5 años 8,50
 

CITROEN • IVOIRE VALRHONA
Basilicum • tonkaboon • zanddeeg


62,00 - 87,00 met 3 passende wijnen
62,00 - 107,00 met 3 fijn geselecteerde wijnen

 

Supplementaire gerechtjes :
POMME MOSCOVITE Royal Belgium Kaviaar Gold 10 gram - 35,00
MEDAILLON HUISGEMAAKTE GANZENLEVER • chutney van verse vijgen 27,00 (eventueel to share)

 
Gelieve 24h00 op voorhand levensbedreigende allergieën en/of dieetwensen door te geven.
Indien niet gemeld kunnen wij daar geen rekening mee houden, dank voor jullie begrip.
Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits een supplement.

Onze openingsuren

Keuken open van 12u – 13h30 en van 19u – 20u30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen




Back to Top
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken