Marktmenu

 MENU VANAF 14.02.2020

 

ENKELE SMAAKMAKERS
 

ZONNEVIS
Rode biet • algen
 

RUND DUBBEL DOEL
Filet pur • ganzenlever
Mini shii-take •. Raapjes • gekonfijte aardappel
 

SELECTIE GEAFFINEERDE KAASJES
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 8,00

Suggestie : Glas Blandy’s Madeira 5 años € 8,50
 

CHOCOLADE
Yoghurt • ananas


€ 45,00 - € 60,00 met 2 passende wijnen
€ 45,00 - € 75,00 met 2 fijn geselecteerde wijnen
Niet te verkrijgen op zaterdagavond en feestdagen

 

Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, bepaalde diëten, zwangerschap
of andere eetgewoontes door te geven.

Onze openingsuren

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30 zaterdagavond vanaf 19h30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen

Back to Top
down vote accepted