Marktmenu

 

Handgepelde grijze Noorzeegarnaal
Belle de Fontenay aardappel - winter postelein - gepocheerd hoeve-ei
Kaviaar 10 gr Suppl € 25,00

Hertenkalffilet
Spruitjes - veenbessen - pastinaak

Selectie geaffineerde kaasjes
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 8,00

Chocolade - hazelnoot

Marktmenu 3 gangen

€ 45,00 - € 60,00 met 2 passende wijnen
€ 45,00 - € 75,00 met 2 fijn geselecteerde wijnen
Niet te verkrijgen op zaterdagavond en feestdagen


3 gangen lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of bordje kaas of mokka en versnaperingen
€ 35,00 - € 50,00 met geselecteerde wijnen

Niet te verkrijgen op zaterdagavond en feestdagen
 

Gelieve bij reservatie eventuele allergieën,  bepaalde diëten,  zwangerschap
of andere eetgewoontes door te geven.

Onze openingsuren

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30 zaterdagavond vanaf 19h30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen

Back to Top
down vote accepted