Kaart

  VG HG
GANZENLEVER
Groene asperges • venkel • Bellota
€ 23,00  
IBERICO BELLOTA DEHESA DE EXTREMADURA
Gazpacho • tomaat • buratta
€ 23,00  
ZOMERTRUFFEL
Penne • parmezaan
€ 22,00 € 27,00
ZEEBARBEEL
Tomaat • komkommer • saffraan
€ 20,00  
TARBOT
Seizoensgroenten • aardappelmousseline • Dijonaise
  € 40,00
ZEEBAARS
Zuiderse groenten • olijfolie Arbequina • notensla • geplette nieuwe aardappel
  € 35,00
MELKKALF DUNNE LENDE
Artisjok • erwt • dooierzwam • bearnaise • balsamico
  € 28,00
HOLSTEIN DUNNE LENDE
Tagliata • krielaardappelen • tomaat • parmezaan
  € 32,00
KALFSZWEZERIK
Jonge spinazie • ganzenlever • ravioli • zomertruffel
  € 38,00

Vanaf 5 personen vragen wij u te kiezen uit èèn van onze menu's.
Niet te verkrijgen op zaterdagavond

Back to Top
down vote accepted