Kaart

                                                                                                                        VG               HG

 

Gegrilde eendenlever                                                                              € 22,00
Rode biet - radijs

 

Sint - Jacobsvrucht Dieppe                                                                     € 23,00      
Bloedworst - butternut pompoen - sherry


Pieterman - Zeeuwse mossel                                                                 € 21,00      
Groentebouillon - curry


Kalfszwezerik                                                                                             € 25,00
Risotto - bospaddestoelen - Parmezaanse kaas


Handgepelde noordzeegarnalen                                                            € 24,00
Ratte aardappel - postelein - schaaldierensaus
Kaviaar 10 gr Suppl € 25,00


Patrijs                                                                                                                                 € 35,00

Grondwitloof - bospaddestoelen - aardappelmousseline


Filet pur Frisian Holstein                                                                                                  € 37,00    
Gemengde sla - bèarnaise - pont neuf aardappel       


Zeetong                                                                                                                              € 35,00
Aardappelpuree - jonge prei - handgepelde grijze garnaal - mousseline


Tarbot                                                                                                                                 € 40,00
Bloemkool - Beurre blanc Nouilly Prat
Kaviaar 10 gr Suppl. € 25,00                                                                                                   


 

Vanaf 5 personen vragen wij u te kiezen uit één van onze menu's
Niet te verkrijgen op zaterdagavond

 

Back to Top
down vote accepted