Degustatiemenu

 

MENU vanaf 9 november

ENKELE SMAAKMAKERS

SINT JACOBSVRUCHT DIEPPE
Pompoen • risotto • schaaldierensaus

 GRIETFILET
Dooierzwam • spitskool • dijonnaise 

FAZANTFILET
Fregola sarda • herfsttruffel • aardpeer • ajuin • oud Brugge 

HERTEKALF
Pastinaak • spruitjes • akkerpaddestoel

SELECTIE GEAFFINEERDE KAASJES
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 8,00

Suggestie : Glas Blandy’s Madeira 5 años € 8,50

APPEL
Vanille • mascarpone

Suggestie : Glas 2015  Beerenauslese cuvée € 8,50

Degustatiemenu 5 gangen
€ 70,00 - € 95,00 met 4 passende wijnen
€ 70,00 - € 120,00 met 4 fijn geselecteerde wijnen

3 gangen lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of bordje kaas of mokka en versnaperingen
€ 35,00 - € 50,00 met geselecteerde wijnen 

Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, bepaalde diëten, zwangerschap
of andere eetgewoontes door te geven.

 
ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30 zaterdagavond vanaf 19h30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen







Back to Top
down vote accepted