Degustatiemenu

MENU VANAF 3.10.2020

ENKELE SMAAKMAKERS
 

GANZENLEVER • GEROOKTE PALING
Rode biet
 

SINT - JACOBSVRUCHT “DIEPPE”
Schorseneer • mimolette • sherry
 

NOORDZEETONG
Bloemkool • daikon • peterselie
Suppl. Royal Belgium Kaviaar Gold 10 gr - € 20,00
 

PATRIJS
Fregola sarda • bospaddestoelen • witloof
 

SELECTIE GEAFFINEERDE KAASJES

Door kaasmeester Callebaut Suppl. € 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 8,00 

Suggestie : Glas Blandy’s Madeira 5 años € 8,50


APPEL
Hazelnoot • pralinè
Suggestie : glas 2007 De Luca Gocce del Conte Genoino Passito Rosso € 10,00
Italië - Montepulciano d’Abruzzo

€ 73,00 - € 101,00 met 4 passende wijnen
€ 73,00 - € 123,00 met 4 fijn geselecteerde wijnen

 

Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, bepaalde diëten, zwangerschap
of andere eetgewoontes door te geven.

 
ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30 zaterdagavond vanaf 19h30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen







Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site