Degustatiemenu

 

MENU vanaf 16 augustus 

ENKELE SMAAKMAKERS

GRIJZE NOORDZEEGARNAAL
Tomaat • komkommer • bouillon tomaat
 

PIETERMAN
Erwt • zilte groentjes • fideua • chorizo • zee-egel saus
 

KREEFT
Wortel • vadouvan • couscous m’hamsa
 

HOLSTEIN DUNNE LENDE DUBBEL DOEL
Courgette • aubergine • dooierzwam • fetta • gerookte krielaardappel
Basilicumolie


SELECTIE GEAFFINEERDE KAASJES
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 8,00

Suggestie : Glas Blandy’s Madeira 5 años € 8,50

FRAMBOOS
Yoghurt • Vanille

  
Degustatiemenu 5 gangen

€ 70,00 - € 95,00 met 4 passende wijnen
€ 70,00 - € 120,00 met 4 fijn geselecteerde wijnen

3 gangen lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of bordje kaas of mokka met versnaperingen
€ 35,00 - € 50,00 met geselecteerde wijnen

Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, bepaalde diëten, zwangerschap
of andere eetgewoontes door te geven.

 
ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30 zaterdagavond vanaf 19h30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen







Back to Top
down vote accepted