Degustatiemenu

MENU VANAF 11.01.2020

ENKELE SMAAKMAKERS

RUND RUBIA GALEGA
Tartaar • ravioli • bouillon

SINT JACOBSVRUCHT DIEPPE
Schorseneer
Wintertruffel Suppl. € 15,00

ZEEBAARS
Prei • peterseliewortel • ajuin • peterselieroom

KALF
Structuren van wortel

SELECTIE GEAFFINEERDE KAASJES
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 15,00
Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 8,00
Suggestie : Glas Blandy’s Madeira 5 años € 8,50

CITROEN
Zanddeeg • Italiaans eiwitschuim
Suggestie : Glas Chateau Pacherenc du vic bilh € 7,50

 


€ 70,00 - € 95,00 met 4 passende wijnen
€ 70,00 - € 120,00 met 4 fijn geselecteerde wijnen

Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, bepaalde diëten, zwangerschap
of andere eetgewoontes door te geven.

 
ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30 zaterdagavond vanaf 19h30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 10 personen







Back to Top
down vote accepted