Seizoensmenu

Witte asperges - wilde zalm
Monikkenbaard - eigeel - spinazie

Rode poon
Jonge erwtjes - artisjok - risotto nero
Bouillon van tomaat - ponzu

Lam uit Lozère
Courgette - aubergine - daslook - Ratte de Touquet

Selectie geaffineerde kaasjes
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 14,00

Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 7,00
Suggestie : glas Sigalas ‘Apiliotis’ - Santorini - Greece € 8,50

Ananas - yoghurt
Chocolade
Suggestie : Glas Moscato d’asti € 6,50


Seizoensmenu 4 gangen

€ 55,00 -  € 75,00 met 3 passende wijnen
€ 55,00 - € 95,00 met 3 fijn geselecteerde wijnen


3 gangen lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of bordje kaas of mokka en versnaperingen
€ 35,00 - € 50,00 met geselecteerde wijnen 


ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 15 personen




Back to Top
down vote accepted