Seizoensmenu

 

 

Zeebaars tartaar
Charlotte aardappel - venkel - komkommer
Waterkers - dragon - yuzu


Kreeft
Pompoen - beukenzwam - fregola sarda - kerrie


Rubia Gallega dunne lende
Akker paddenstoel - jonge spinazie - bimi
aardappelpuree met truffel


Selectie geaffineerde kaasjes
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 14,00

Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 7,00

Suggestie : glas Sigalas ‘Apiliotis’ - Santorini - Greece € 8,50

Mascarpone
Mokka - cacao

Seizoensmenu 4 gangen

€ 55,00 -  € 75,00 met 3 geselecteerde wijnen

€ 55,00 - € 95,00 met 3 geselecteerde kasteelwijnen

 Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, bepaalde diëten, zwangerschap 
of andere eetgewoontes door te geven.


ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 15 personen




Back to Top
down vote accepted