Seizoensmenu

 

Sint - Jacobsvrucht uit Dieppe
Ganzenlever - toast - ajuin - notenvinaigrette
Suppl. Herfstruffel € 10,00


Schelvishaasje
Schorseneren - spitskool
Béarnaise


Fazantfilet
Chantenay wortel - spruitjes - hoorn des overvloeds
Bloedworst - risottokroket


Selectie geaffineerde kaasjes
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 14,00

Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 7,00

Suggestie : glas Sigalas ‘Apiliotis’ - Santorini - Greece € 8,50


Mandarijn
Speculoos - chocolade


Seizoensmenu 4 gangen
€ 55,00 -  € 75,00 met geselecteerde wijnen

Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, bepaalde diëten, zwangerschap 
of andere eetgewoontes door te geven.


ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 15 personen




Back to Top
down vote accepted