Degustatiemenu

Zeebaars tartaar
Charlotte aardappel - venkel - komkommer
Waterkers - dragon - yuzu


Kreeft
Pompoen - beukenzwam - fregola sarda - kerrie


Ganzenlever gebakken
Schorseneren - peterseliewortel - zilverui
Bouillon van ajuin


Rubia Gallega dunne lende
Akker paddenstoel - jonge spinazie - bimi
aardappelpuree met truffel


Selectie geaffineerde kaasjes
Door kaasmeester Callebaut
Suppl. € 14,00

Assortiment kaas i.p.v. dessert Suppl. € 7,00

Suggestie : glas Sigalas ‘Apiliotis’ - Santorini - Greece € 8,50


Mascarpone
Mokka - cacao


Degustatiemenu 5 gangen

€ 70,00 - € 95,00 met 4 geselecteerde wijnen

€ 70,00 - € 120,00 met 4 geselecteerde kasteelwijnen

 Gelieve bij reservatie eventuele allergieën, bepaalde diëten, zwangerschap
of andere eetgewoontes door te geven.

 
ONZE OPENINGSUREN

Keuken open van 12u – 14u en 19u – 20u30
Gesloten op maandagavond*, dinsdagavond*, woensdag, donderdagavond*, zaterdagmiddag* en zondagavond
*Open voor groepen vanaf 12 personen







Back to Top
down vote accepted